Tuesday, September 27, 2005

Second Day At Work

Was Posted To Tiong Bahru Plaza's Branch For The Day. At First I Was Thinking, " Wah Lau Eh, Ho Sae Liao. 12pm - 8pm Nia And Somemore Walking Distance. Can Save Train Money Also." When I Reach There, WAH LAU EH. Both The Boss And The In-Charge Also There. At First I Was Thinking, " Ok Lah, The Boss Are Quite Good."

After Awhile, Sian Leh. Was Starting To Get More And More Bored. Coz It's At The 5th Floor So There Wasn't Much Customers Around. And I Don't Really Have Much Things To Talk To The In-Charge There Cuz We Don't Have Much In Common. Somemore We Got Abit Of Generation Gap. So When There Is No Customers, The Shop Is Just Like A Fucking Ghost Shop. Somemore I Whole Day Didn't Get To Sit. Even Eat Dinner Also Standing One. Knn, Sibei Tired. Work For 2 Days Both Don't Really Get To Sit.

After Much Thinking, I'm Feeling That I Wanna Quit Liao. Den I Ask A Few Of My Frenz Lah. All Also Ask Me To Quit. Wah Lau Eh, 1 Week Work 6 Days. Weekends No Off, Must Work. Den My Pay Only $1050, After Deduct CPF Left $800 Plus Nia. Simi Lan Jiao. Sibei Boh Hua Leh. So I Tink I Wanna Quit Lah. But I Will Go Find A New Job First Before I Quit. But I Also Abit Paiseh To Say I Don't Wanna Work Liao Coz I Only Started Working For 2 Days Nia Leh. Dunno How To Say Leh.

Haizzzzz, Tml Still Must Go To Work. Lydat I Got Money Also No Life To Sian My Dreamger Liao. Damm Tired, My Legs Are Aching. From 12pm Till Knockoff Didn't Get To Sit. Anything I'll Update Again.

No comments: